Lagserie

Oslofjorden badmintonkrets arrangerer hvert år seriespill i badminton. I serien spilles det lagkamper mellom klubber og kampene organiseres i serier på samme måte som i lagidretter. Det ordinære seriespillet er inndelt i eliteserie, 1 divisjon, 2 divisjon etc samt at det er egne serier for aldersbestemte spillere og nybegynnere. Mer informasjon om serietilbudet finnes på hjemmesiden til Oslofjorden badmintonkrets.

Resultater 26-27.okt.19
Resultater  25-26-jan.20

Lagkamp
En lagkamp består av et visst antall enkeltkamper som vil kunne variere fra serie til serie. F.eks. så består en lagkamp for U15 serien av 8 kamper, 2 herresingler, 2 damesingle, 2 mixdoubler, 1 herredouble og 1 damedouble. Lagene tildeles seriepoeng basert på resultatet. Dersom et lag vinner 6-2 så blir seriepoengene 2-0, blir det uavgjort 4-4 blir det 1 poeng til hvert lag.

Badmintongruppa prioriterer lagspill.
Å spille på lag er en hyggelig og sosial måte å få prøvd seg litt mot andre klubber. For nybegynnere er det i tillegg en tryggere og mindre høytidelig start på å spille kamper. Lagspill bidrar til å skape klubbfølelse i en individuell idrett samtidig som den skaper aktivitet som gjør at badmintongruppa får tildelt treningstid neste sesong. Så badmintongruppa ønsker at flest mulig medlemmer blir med på lagspill.

I år har vi 2 lag. 3. divisjon og osloserien. 

Bli med på lagspill
Hvis du ønsker å spille for et av lagene spør Palany eller Cheron.

Alle resultater og serietabeller fra lagspillet finnes i Badmintonportalen. Velg lagserie i venstremenyen. Velg så krets f.eks. Oslofjorden badmintonkrets, og aldersklasse f.eks senior eller U15. Denne veiledningen gir grei informasjon om hvordan lagrundene gjennomføres og pliktene til lagleder og til arrangørklubbene.

Section: